Aankooppakketten

 Als u Ter Hart inschakelt is het resultaat een woning die helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Gekocht voor een prijs die u zelf waarschijnlijk nooit had kunnen realiseren. In zee gaan met Ter Hart is daarom een investering die zich altijd terug verdient.

Een goed aankoopadvies hoeft helemaal niet duur te zijn. Om u bij te staan bij het kopen van een huis heeft Arno ter Hart drie pakketten ontwikkeld die aansluiten bij specifieke wensen en behoeften. Voor deze pakketten geld een scherp en vast tarief. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, zonder verassingen achteraf. 

U kunt u zelf de keuze maken welk pakket het beste bij uw behoefte aansluit. U kunt er ook altijd voorkiezen om het pakket later uit te breiden. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Neemt contact met Ter Hart op en samen maken we een op maat geneden pakket voor uw situatie.

Uit de praktijk: “Een cliënt van mij, van wie ik een aankoopopdracht had, had grote interesse voor een woning die voor € 259.000 te koop stond. Op een gegeven moment waren de onderhandelingen zover dat de verkoper een koopsom van € 230.000 voorstelde. Mijn cliënt hoefde alleen nog maar akkoord te geven. Hij zag er toch vanaf, omdat zijn vrouw haar zinnen op iets anders had gezet. Uiteindelijk blijkt de woning twee maanden later alsnog verkocht te zijn voor € 250.000. Door iemand zonder aankoopmakelaar. Die persoon had dus bijna
€ 20.000 kunnen besparen door een beroep te doen op een huiskoopadviseur.”