Huiskopen

Als u een huis gaat kopen, doet u daarmee normaal gesproken de grootste aankoop van uw leven. Daarom adviseren wij u gebruik te maken van een aankoopmakelaar. Bij de koop van een huis levert de aankoopmakelaar een enorm toegevoegde waarde. Ter Hart Huiskoopadvies heeft jarenlange ervaring bij het kopen van huizen. Samen lopen we met u door het gehele aankooptraject en staan we garant voor deskundig en onafhankelijk advies. Ter Hart Huiskoopadvies is gespecialiseerd in de woningmarkt in Friesland. Ons werkgebied bevindt zich met name in de omgeving van Heerenveen, Akkrum, Grou, Joure, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk en Wolvega.

Een huis kopen zonder verrassingen

Door aankoopmakelaar Ter Hart in te schakelen, profiteert u van onze know-how. Dit leidt ertoe dat uw woning volledig voldoet aan uw verwachtingen en gekocht is voor een prijs die u zelf waarschijnlijk nooit had kunnen realiseren. Als u Ter Hart als aankoopmakelaar profiteert u van het feit dat wij dagelijks nauw betrokken zijn bij het kopen van huizen.

Een huis kopen zonder aankoopmakelaar?

Wie besluit geen gebruik te maken van een aankoopmakelaar en dus besluit zelfstandig een huis te kopen, loopt het risico dat gebreken pas na enkele maanden of jaren aan het licht komen. Door een goed en professioneel onderzoek door een aankoopmakelaar wordt dit voorkomen.

Slechts € 1.299,-

Als u aankoopmakelaar Ter Hart wilt inschakelen bij het kopen van een huis in Friesland (met name Heerenveen, Akkrum, Grou, Joure, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk, Wolvega), betaalt u slechts € 1.299,- (inclusief BTW). U ontvangt dan alle diensten in één pakket. Bel voor meer informatie naar 0566-650223 of 06-22113750. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: terhart@huiskoopadvies.nl