Referenties

In de loop van de jaren heeft Ter Hart veel mensen geadviseerd bij het kopen van hun woning. Met altijd een goed resultaat. Het afgelopen jaar lag het gemiddelde onderhandelingsresultaat op 8% van de vraagprijs. Dit ondanks dat veel woningen als scherp geprijsd in de markt zijn gezet. Hèt bewijs dat het inschakelen van Ter Hart u direct geld oplevert.

De beoordelingen over Arno ter Hart kunt u vinden op de onafhankelijke website wieisdebestemakelaar.nl

“We wisten precies wat we wilden verbouwen aan de woning, daarvoor hebben we een architect ingeschakeld. We hadden het idee dat de vraagprijs aan de hoge kant was, maar wisten niet goed hoe we dit aan moesten pakken. Daarom hebben wij Arno ter Hart ingeschakeld.”

Lees de complete referentie »

Wilger en Hielkje Poiesz
Alwin en Simone Sixma

We zijn erg onder de indruk van je professionaliteit en dienstgerichte instelling. Je hebt ons bijgestaan met raad en daad. Wat ons erg beviel was dat je zo goed meedacht in het aankoopproces. Je kon je goed inleven in onze koopwensen en wist dat te vertalen naar de praktijk.

Lees de complete referentie »

“Doordat het rommelig is weet je in eerste instantie niet wat er op je afkomt”, aldus Douwe, “maar Arno heeft alles voor ons op een rijtje gezet inclusief een kostenraming. Dat was zeer verhelderend.

Lees de complete referentie »

Douwe en Ietie Douma

Wie is de beste makelaar?