Wie is Arno?

Arno ter Hart is al ruim 15 jaar actief als makelaar. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de aankoopmakelaardij. Waarom? Een huis kopen is één van de grootste beslissingen van uw leven. Behalve een goed gevoel zijn er meer zaken die van belang zijn als het gaat om aankoop van een woning. Zaken die het verdienen om er deskundig naar te kijken. Want juist in het kooptraject is er erg veel te winnen.

Het werkgebied beslaat heel noord Nederland, maar met Akkrum, gelegen in het middelpunt van Friesland, als vestigingsplaats zul je hem het meeste in Friesland tegenkomen.

Ter Hart is een VastgoedPRO-makelaar die NRVT en VastgoedCert gecertificeerd is. Dit biedt u de volgende zekerheden:

  • Ter Hart is een gediplomeerde professional die voldoet aan de eisen van de brancheorganisatie, VastgoedPRO.
  • Ter Hart beschikt altijd over een afdoende bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Ter Hart zal zich altijd houden aan de Erecode van VastgoedPRO. Hiermee handelt hij alleen in opdracht - en belang - van u.
  • Ter Hart werkt conform de gedrags- en beroepsregels en taxatiestandaarden van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie.
  • Ter Hart is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken voor de Makelaardij (SGC).  Als consument geniet u hierdoor de bescherming die u nodig heeft.

www.vastgoedpro.nl / www.vastgoedcert.nl / www.nrvt.nl / www.sgc.nl